martes, 27 de noviembre de 2007

Més jornades!: “Menjadors escolars ecològics: una realitat al nostre abast”

El Consell Comarcal de l'Urgell va organitzar la Jornada “Menjadors escolars ecològics: una realitat al nostre abast” el passat 10 de desembre a Tàrrega (Urgell).

Un dels nostres productors, Dimas Corbera de Casa Mateu, va poder participar a les jornades fent una bona valoració de les experiències, posant èmfasis en la cooperativa de productors de Pueblos Blancos (Cadis), tenint-la en compte com un futur model a desenvolupar a la nostra comarca.

Altres experiències que participaren foren: Programa “Alimentos Ecológicos para el Consumo Social en Andalucía” Sr. Emilio Tobar, tècnic de l’àrea de producció ecològica de la Consejería de Agricultura y Pesca d’Andalusia, Experiència del menjador escolar ecològic del Col·legi Públic Verge dels Desemparats a Olivia (València), Experiència del menjador escolar ecològic del CEIP Joan Bruguera de Girona. Sr. Germà Capdevila, president de l’AMPA del CEIP Joan Bruguera.

Aquestes jornades es trobaven enmarcades dins del projecte “Assessorament i foment de l’agricultura ecològica” del mateix Consell, que és fruit del conveni de col·laboració realitzat amb l’ADV de Producció Ecològica de Ponent.

Persones de contacte del projecte: Teresa Fuentes (matí) i Clara Griera (tarda).
Tel. 973 500 707 – A/e: teresaf@urgell.cat